Trio Fantastiko

 

Trio fantastiko je uspješna i međunarodnom brončanom medaljom ovjenčana hrvatska orijentalna show skupina. 2015. godine na međunarodnom festivalu Oriental Love u Beogradu, osvojili su 3. mjesto u kategoriji show skupina.

Irena Sertić

Plesačica, koreografkinja, voditeljica plesne udruge Shireen i Plesnog studija Shireen te organizatorica međunarodnog festivala Oriental Fusion Stars. Njezin je cilj da polaznice kroz zabavan, opušten način uče plesati, ali i spoznavaju sebe i svoje tijelo, ženstvenost i probude onu žensku i plesnu moć koja vlada u svijetu orijentalnog plesa.

Polina Mytko

Plesačica, koreografkinja i dizajnerica kostima za orijentalni ples te nagrađivana trenerica iz Rusije koja na svojim tečajevima u plesnom klubu “Buena Vista” Zagreb, želi polaznice naučiti ne samo kako plesati već i kako postati graciozna i elegantna te ih pripremiti za njihov prvi nastup!

Vjekoslav Didović

Plesač orijentalnih plesova, salse, bachate, kizombe,brazilske sambe, indijskih plesova te koreograf i voditelj Udruge za ples i kreativnost Anasma iz Gunje i plesne škole Apolo iz Brčkog. Cilj mu je izmamiti osmijeh na lice publike i prenijeti plesno znanje budućim plesnim naraštajima.